Ovnsbakt sei med rødløk og paprika
4 personer:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidBVyrnmtwzjktiHtwpN95IrhMDxsQohWcM-iDCXvzNoasp84Jqmwdtsu1zSP_1RAIl8HJh3LrYkSFMxR3BLYmqaWNn21kDC0_L_pAnwxx4s4MVY04xeG_W2giQ2cQ6rFUUERvUm6u06dy/s288/iphone_photo.jpg)
Ca 600-800 g renskåren seifilet
Olje (0,5 dl)
2 rødløk i tynne skiver
2 røde paprika ( el en rød og en gul) i tynne skiver på langs
2 fedd hvitløk, finhakket
1 boks knuste tomater eller 6 tomater
3 ss finhakket persille
0,5 sitron, saften
3 ss friske basilikumblader i tynne skiver
Sett stekeovnen på 200°C. Ha salt og pepper på fiskestykkene og sett de til side. Ha olje i ei panne og steik løken myk. Ha i paprikaen og steik i ca 5 min. Ha i hvitløk og tomater og surr videre under lokk i ca 5 min. Tilsett persille og basilikum, salt og pepper. Smør fisken med olje og ha den i en ildfast form. Steik i ovnen ca 10 min til den er ferdig. Server sammen med tomatsausen. Ha gjerne en grønn salat til.