søndag 19. juni 2011

Hurtigpizza på grillen

Det har blitt lite matlaging på meg i det siste. Det kan være flere grunner til det, vi er flere i huset som lager mat og da blir det sjeldnere på meg. Den største grunnen er nok at Oddbjørn har kjøpt ny grill og all mat blir lagt der, og da er det Oddbjørn som står for det. Jeg laget deimot pizza her om dagen og den ble steikt på grillen. Det er da investert i ei steinhelle til grillen. Den kan bla brukes til pizzasteiking, rundstykker osv.


Jeg gjorde det lettvint med å kjøpe ferdig pizzadeig, usteikt og tynn (italiensk type)
Blander litt tacosalsa og dolmio pizzasaus med flådde og knuste tomater. Smører passe tykt lag utover pizzaleiven. Har på litt finhakka rødløk. Reven ost strøs over hele pizzaen. Legg rå kjøttdeig som er i små biter utover pizzaen. Strø over litt salt, pepper og oregano. Skjær 1 tomat i tynne skiver og legg oppå. ha litt olje og salt på hver tomatbit. Steik 10-12 min i grillen som er godt 200°C. Strø over litt ruccolasalat rett før servering.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP