onsdag 1. juni 2011

Pastasalat m/kylling

2 personer:
Kok 2 never fullkornpasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og la det renne av.
1/2 pk pinjekjerner ristes lett gylne på ei fettfri panne.
6 cherrytomater ristes i varm panne med olje.
2 vårløk skjæres i små biter og stekes lett
1 pk à 200 g kidneybønner skylles godt å blandes med den kalde pastaen.
1/2 pk ruccolasalat
1/2 grilla kylling rives i passe biter
Bland alle ingredienser i en bolle og server med grønn pesto, oliven, fetaost, soltørka tomater og evt hvitløksbrød.



1 kommentarer:

Anonym

For en fantastisk flott blogg Mari! Nå har jeg sett gjennom mye, og jeg kjenner det rumler i magen. Og så er jo layout'en flott, du er jo stilsikker Mari :-) Stor klem fra Silje

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP