søndag 12. mai 2013

Pasta med laks og reker

4 personer:
400 g rensa reker
400 g laks el annen fisk i 2 cm store terninger
200 g mascarpone
1 boks knuste tomater
1/2 ts sukker
1/2 ts vinekstrakt
1/2 ts tabasco
1/2 rødløk i småbiter
2 tomater i små terninger
Fersk dill, ca 2 ss
salt og pepper etter smak
Bruk svak varme og smelt mascarponeosten. Tilsett knuste tomater og rødløken. La det koke i ca 3 min. Tilsett sukker, vinekstrakt og tabasco. Tilsett fisken og la den trekke til fisken er gjennomkokt. Tilsett rekene og tomatbitene. Smak til med pepper og evt salt. Dill strør på toppen. Server med pasta,( evt tagliatelle. ), tomat og mozzarellasalat og focacciabrød til.



- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP