lørdag 25. mai 2013

Ertepuré med ingefær og grilla torsk

1 pk (350g)frosne erter
2 ss smør
4 ss vann
2 ts finhakket ingefær
1 hjertesalat
Salt og pepper
Tøm ertene i en gryte og tapp varmt vann over. Tøm av vannet etter et halvt min og ertene er tinte. Tilsett vann og ingefær og kok det til ertene er møre og vannet har kokt inn. Bruk stavmikser og mos ertene. De skal være grove, ikke mos for mye. Rør inn smøret, salt og pepper ett smak. Finhakk salaten og rør den inn rett før servering.


Server med grilla torskefilet. Strø litt salt og pepper på fileten. Surr ei skive med bacon rundt. Grill i ca 6-8 min. Snu fileten etter halv steiketid. Beregn 150-200 g fisk pr pers.


Alternativ 2:
Ingredienser som til første alternativ, men erstatt hjertesalat med spinat. Tilsett også 2 fedd finhakka hvitløk og 1/2 ts chiliolje. Fremgangsmåte som i første alternativ.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP