torsdag 23. juli 2015

Pastasalat med tunfisk, tomat og spinat

2 porsjoner:



1 boks tunfisk i olje
6 soltørka tomater, finhakket
1 neve fersk basilikum, finhakket
Ca 2 ss god olivenolje
Salt og pepper
Evt 1-2 ss kapers
Bland sammen tomater, basilikum, salt og pepper og evt kapers. Tilsett tunfisk og olje og rør forsiktig inn. La det stå i kjøleskap for marinering. Gjerne i flere timer.
Ca 200 g pasta, gjerne fersk
1 liten rødløk i tynne ringer
2 never spinat
1 neve cherrytomater, delt i to
1 neve sorte oliven
1 neve pinjekjerner, ristet i en tørr steikepanne
Kok pastaen etter anvisning. Slå av vannet og tilsett rødløk, spinat og tomater. Bland sammen. Legg opp pasta på tallerk og fordel tunfiskblandingen oppå og strø oliven og pinjekjerner over.


- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP