onsdag 27. juli 2011

Grilla squash, paprika, gulerøtter og poteter

Beregn 1 stor potet, 1 gulerot, 1 paprika og 1/4-1/2 squash pr pers.


Start med potetene: del de i tynne skiver, bland de med litt olje og salt i en alminiumsform. Sett den på grillen på indirekte varme. La der stå og godgjere seg til potetskivene er møre, ca 3/4 t.
Paprikaen trenger forholdsvis lang tid. Vask den og legg den på grillen. Skinnet på paprikaen ser ut som det blir brent, det blir fort mørkt. Skinnet kan lett fjernes, eller spises. Paprikaen er ferdig når den er myk.
Gulerøttene deles på langs og smøres med litt olje og grilles litt på begge sider. Trenger ca 10 min.
Squashen er den som trenger minst tid på grillen. Ha litt olje på squashen før den grilles. Legg den på sist av alle grønsakene.
Disse grønsakene smaker godt sammen med grilla laks som vi brukte til.
Jeg hadde på litt sitronsaft på fileten, grovsalt, sitronpepper og dill. Olje på folien og på grillen ca 30 min. Server med rømme til



0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP