fredag 29. juli 2011

Kylling med cashewnøtter

6 personer:
5 stk kyllingbryst, skjæres i 1/2 cm tykke skiver
2 cm fersk ingefær, finhakkes
6 fedd hvitløk, finhakkes
6 store ferske sjampignon, skjæres i båter
2 store røde paprika, store biter
4 røde chili, tynne strimler
1 (175g) pose salte cashewnøtter
1/2 brokkoli, små buketter
1 liten purre, 1/2 cm tykke skråsnittet skiver
1 pk sukkererter, deles
6-8 ss soyasaus
3-4 ss søt sherry
2 ss olje
Varm olje i wok eller stor gryte. Steik hvitløk og ingefær til det ere gyllent. Steik deretter kylling, sjampignon og chili til kyllingen er gjennomsteikt, 4-5 min. Tilsett brokkoli, sukkererter, paprika og purre. La det surre 1-2 min. Tilsett soyasaus og sherry og kok 1-2 min. Strø cashewnøtter over rett før servering. Server ris til.



0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP