fredag 18. april 2014

Appelsinfylt kylling

4 personer:


1 hel kylling ca 1,2 kg
2 appelsiner
1 sitron
1 ts salt
2 ts paprika
1 ts malt koriander
1 lita ts chili
1 ts hvitløkpulver
2 ss olje
2 løk
2,5 dl vann
Gni kyllingen inn med saften av en halv sitron. Bland sammen krydder og olje og gni kyllingen inn med det. Del 1 appelsin i båter og fyll kyllingen med appelsinbåtene. Press saften ut av den andre appelsinen og sitronen. Sett det på kok sammen med vannet og løken som er delt i to. Grill eller steik kyllingen på 180°C i ca 75 min. Øs sausen over kyllingen noen ganger mens den grilles. Server på en seng av tynne appelsin- og rødløkskiver m/ finhakka persille el koriander over. Beregn da 2 appelsiner og 0,5 rødløk. Server sammen med ris og grønn salat.



- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP