fredag 25. april 2014

Sitronlaks

6 personer:
Salat:
3 stk vårløk
1 grønt eple
2 hjertesalat
1,5 avocado
Skjær vårløk i skiver, eplet i strimler og riv salaten i små biter. Skjær avocadoen i biter og bland alt sammen.


Salatdressing:
5 ss sitronsaft
5 ss olivenolje
1 ts maldonsalt
Bland sammen og tøm det over salaten og bland rundt.


1 kg laksefilet, uten bein og skinn, i porsjonsstykker
3 ss glutenfri soyasaus
6 ss olivenolje
1,5 sitron
Salt og pepper
Legg laksestykkene i en ildfast form. Bland soyasaus og olivenolje sammen og fordel dette over laksen. Ha på salt og pepper. Riv sitronskall og ha over. Hell over saften fra sitronene. Sett i grill eller ovn på 180°C 10-12 min. Grillen er kanskje noe varmere, og da trenger fisken mindre tid. Server sammen med salat og pasta eller ris.


- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP