tirsdag 22. april 2014

Involtini, aubergine med ricotta

2 personer:



1 stor aubergine
1 løk
5 fedd hvitløk
1 sitron
2 kvaster fersk timian
200 g ricotta ost
1 boks hakka tomater
0,5 dl hvitvin
1 ts balsamicoeddik
Salt og pepper
Olivenolje
1 dl fløte
50-75 g reven ost
Del auberginen i 8 tynne skiver på langs. Ha litt salt på de for å trekke ut vann. La de ligge med salt på opptil en time. Tørk av saltet. Steik de i olje til de blir brune langs kanten og er myke.
Finhakk løk og hvitløk og steik halvparten av det i olje til det er mykt. Tilsett finhakka timian, finrevet sitronskall og ricotta.
Steik resten av løk og hvitløk i olje til det er blankt. Tilsett balsamico, hvitvin og tomater. La det koke ca 10 min. Smak til med salt og pepper
Fordel ricottablandingen på aubergineskivene og rull de sammen. Legg de i en ildfast form. Tøm tomatblandingen over. Fløten tømmes over tomatblandingen og deretter osten. Steik ved 210°C i 20 min. Server grønn salat til.



- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP