lørdag 23. august 2014

Kyllingsalat med mango og avocado

8 personer:


6 kyllingbryst
2 lime
2 dl olje
2 rød chili finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
4 ts fersk finhakket ingefær
Salt og pepper
3 mango
3 avocado
2 pk crisp salat
1 pk ruccula
1 rødløk
Persille og/el fersk koriander
Start med å lage dressing:
Bland sammen chili, ingefær, hvitløk med olje og saft og skall av lime, salt og pepper. Jeg brukte stavmikseren til å knusse og blande med.
Smør noe av dressingen på kyllingfiletene. La de hvile en stund før de stekes i olje i 3 min på hver side og settes i ovnen ca 10 min til de er gjennomstekt.
Legg salaten på et fat. Skjær mango og avocado i båter/ terninger og legg det oppå salaten, deretter rødløk i tynne skiver. Når kyllingen er kald, skjæres den i tynne skiver og legges oppå salaten. Dryss persille og koriander over.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP