torsdag 28. august 2014

Middelhavskylling m/pasta

4 personer:
4 kyllingbryst
Olje til steking
Salt og pepper
Gni kyllingbrysta inn med salt og pepper. Stek i olje el ha de på grillen, ca 4 min på hver side.
Tomatsaus:
2 løk, små biter
4 fedd hvitløk, finhakkes
4 små stilker selleri, små skiver
3 soltørka tomater i olje, i biter
2 bokser hermetiske cherrytomater
Olje til steking
Salt og pepper
Fersk oregano og basilikum
Stek løk og hvitløk til den er blank. Tilsett sellerien og fres det videre. Tilsett tomater, og la det koke min 10 min. Til lengre det koker, til bedre blir det. Tilsett hakka oregano, basilikum og salt og pepper mot slutten av koketiden.
Tøm sausen over de ferdigstekte kyllingbrysta.


400 g pasta
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Riv litt parmesan over.


- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP