lørdag 23. august 2014

Thaisuppe med torsk og reker

4-5 personer:


4-600 g torskefilet i terninger
0,5 kg ferdig rensa reker
1 pk aspargesbønner delt i to
2 gulerøtter i tynne staver
1-2 rødløk i tynne båter
1 rød chili finhakket
1 ts revet fersk ingefær
4 fedd hvitløk
Olje
1 lita ss currypaste
4 dl kokosmelk
3,5 dl fiskekraft
Fersk koriander
Ris el nudler
Ønskes ris til, må den settes på først.
Start med å kutte alle ingredienser i passe størrelser.
Bruk olje til steking. Fres rødløk, hvitløk og chili til løken er blank. Sett dette til side en stund.
Fres currypaste i ca 30 sek i varm olje. Tilsett deretter revet ingefær, kokosmelk og fiskekraft. Tilsett gulerøtter og den stekte løken. Kok opp. Tilsett fisken og la den trekke en kort stund. Ha så aspargesbønner i og kok opp tilsett rekene og la det trekke til rekene er varme. Hakk fesk koriander og strø over.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP