tirsdag 8. juli 2014

Thaisuppe med kylling og rød chili

6 personer:


5 kyllingbryst, i tynne skiver
4 sjalottløk el 4 små kepaløk, i tynne ringer
2 røde paprika, i staver
3 gulerøtter, i staver
5 fedd hvitløk, finhakket
2 ts fersk ingefær, finhakket
1 ss fiskesaus
1 ss rød chilipaste
Olje
6 dl kokosmelk
3 dl grønsakbuljong el kyllingkraft
1 pk aspargesbønner, delt i to
Frisk koriander
Ris el nudler


Steik kjøttet raskt i litt olje. Det skal ikke være gjennomstekt. Ta det av varmen. Fres løk, paprika og gulerøtter i litt olje til løken er blank. Ha så i hvitløken. Ta grønsakene til siden. Ha litt olje i ei gryte og tilsett rød chilipaste. Fres det i ca 30 sek. Tilsett, kokosmelk, buljong og fiskesaus. Kok opp. Tilsett kjøtt og steikte grønsaker og la det koke opp. Tilsett så aspargesbønner og la det koke i 3 min til aspargesbønnene er myke. Ha på grovhakket koriander før servering. Server med kokt ris el nudler til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP