onsdag 21. januar 2015

Nan

Gir 8 brød


450 g hvetemel
0,5 ss bakepulver
0,5 pk tørrgjær
2 ss sukker
0,5 ts salt
2 ss smeltet blå soft margarin
3 dl havremelk el 1,5 dl melk og 1,5 dl youghert naturell
1 ss knuste linfrø el 1 sammenpisket egg
Til pensling smeltet smør og frisk koriander
Bland sammen det tørre. Bland knuste linfrø med 3 ss vann. La det stå 2-3 min og bruk stavmikser på det til massen er seig. Bland det inn i melk youghert og smeltet smør som deretter tilsettes melet. Bland godt. Bruk gjerne kald veske og la deigen stå natta over. Del deigen i 8 like deler og trill de til en bolle. Kjevle de ut til en dråpe. Pensle med smør og strø koriander over. Steik på oppvarmet (30 min på 250°C)pizzastål steikinga går fort så det er lurt å sjekke innimellom. Server nanbrødene varme til indisk mat.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP