søndag 15. mars 2015

Kruskakake

Rund form 24 cm el 10-12 porsjonsskåler:


3 dl mandler
1 dl ristede solsikkekjerner
0,5 dl gresskar
1 dl rosiner, gjerne lyse
200 g tørka aprikoser
1 ss vann
Miks alle ingrediensene til bunnen i en foodprocessor. Denne kaka er ikke lett å ta ut or forma, så bruk et fat og sett en ring rundt el en paiform. Press kakebunnen ut på fatet. Og sett den i frysa i min 1 t. Før servinger pyntes kaka med:
2 dl fløte, piskes til krem
1 dl vaniljekesam, blandes inn i kremen og has oppå kaka. Ha friske bær, ca 400g på toppen. En blanding av jordbær, blåbær og bringrbær passer godt.
Neste gang jeg lager denne vil jeg bruke litt mørk sjokolade i bunnen.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP