onsdag 11. mars 2015

Kylling i mangosaus

4 porsjoner:


4 kyllingbryst a ca 200 g, helst med skinn
300 g sterk mangochutney
1 dl gresk youghert
1 appelsin, saften
2 ss smør i terninger
2 ts rød currypaste
0,5 mango i terninger
Fersk koriander
Salt og pepper
0,5 rødløk i ringer
0,5 agurk i lange skiver, skjær med ostehøvel
Evt olje til steking
Bland sammen chutney, youghert, appelsinsaft, currypaste, smør, mango og koriander. Salt kyllingbrysta. Legg bryst og saus i pose og vakumpakk de. Bruk sous vide 65°C 1time. Garner med rødløk og agurk og finhakket koriander. Server med ris til og evt salat, mango og agurksalat smaker godt til.


Det er også mulig å brune kyllingbryst på panna, legge de i ildfast form og tømme sausen over og steike de i ovnen på 180-200°C ca 30 min.

- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP