søndag 22. februar 2015

Melkefri blåbærpai

Ca 10 store stykker


Bunn:
150 g blå soft, smeltes
3 dl hvmel
1,5 dl sukker
1,5 dl små havregryn
Bland det tørre sammen. Tilsett det smeltede smøret og bland godt. Klem deigen ut i ei stor paiform og prikk bunnen med en gaffel. Steik på 175° C i 15 min.
Fyll:
400 g frosne blåbær
1,5 ss potetmel
1 ss sukker
1 ss balsamico
Bland sammen potetmel og sukker. Hell bærene over paiskallet og fordel potetmelblandingen over. Drypp balsamico jevnt over bærene.
Topping:
75 g blå soft, smeltes
2,5 dl havregryn
1,5 dl sukker
Bland havregryn og sukker og tilsett det i det smeltede smøret. La denne blandingen steike i 2-3 min. Fordel det over bærene i paiskallet. Steik paien videre på 175°C ca 40 min. Server med stivpisket fløte , is el vaniljesaus.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP