lørdag 7. februar 2015

Brokkolipai

4 personer


Paibunn:
125 g melkefri margarin
200 g fin speltmel
2 ss kaldt vann
Kjør alt i en kjøkkenmaskin til en jevn masse. Pakk i plast og la den ligge i kjøleskap min 30 min. Press den ut i en ildfast form, godt oppover kantene. Prikk bunnen med en gaffel, slik at den ikke bobler når den steikes. Steik ca 10 min på 200°C, til bunnen er gylden.
Fyll:
2 små rødløk i tynne båter
2 fedd hvitløk hakkes
2 brokkoli i små buketter
2 vårløk finsnittes
6 egg
3,5 dl fløtemelk, gjerne laktosefri
1 lita ts salt
0,5 ts pepper
Fersk timian
200 gr ost
Bland grønsakene og legg de i det forsteikte paiskallet. Bland egg og melk og salt og pepper blandes i egg og melkeblandingen. Tøm over grønsakene. Ha fersk timian over og deretter ost. Steik 45 min på 180°C.
Server gjerne med salat og evt brød.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP