torsdag 19. februar 2015

Appelsinkokt kylling med lun squashsalat med ingefærdressing

2 personer:


2 kyllingbryst, ca 120 g hver
2 dl appelsinjuice
Salt og pepper
Ha salt og pepper på kyllingfilėtene. Kok opp appelsinjuicen og legg kyllingbrysta oppi. Kok opp, skru ned varmen på kokeplata, ha på lokk og la det trekke i 10 min.

1 squash
Bruk ostehøvel og lag lange remser av squashen. Snu på den mens en bruker ostehøvelen. Lag remser helt til en kommer inn til det myke i squashen.

Ta ut kyllingen og la den hvile. Kok inn appelsinjuicen til halvparten.
Bland inn i appelsinjuicen
2 cm fersk ingefær, finrevet
1 ss soyasaus
0,5 ss honning
Kok opp

1 rødlølk skjæres i tynne båter
Steik rødløken i 1 ss olje i ei varm panne. Når rødløken er varm tilsettes 150 g spinat. Når spinaten blir myk tilsettes squashstrimlene. Tøm appelsinmed ingefær og honning over.

Anrett den lune salaten på tallerk og legg oppskåret kylling over.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP