torsdag 19. februar 2015

Torsk med asparges, chorizo og granateple

2 personer:


300-400 g torskefilėt el skrei i porsjonsstykker
Salt og pepper
50-100 g chorizo i små biter
0,25 granateple, frøene
Skallet av 0,5 sitron
200 g spinat
0,5 løk i tynne båter
1 pk miniasparges delt i to
2 fedd hvitløk, finhakket
Olje
Salt og pepper
Vakumpakk fisken som er saltet og pepret. Kok sous vide 30 min på 55°C.
Steik chorizopølsebitene. Nårde er ferdige tilsettes granateplefrøene og sitronskall. Sett til side.
Steik løken i litt olje. Når løken er blank tilsettes aspargesen. Steik videre til aspargesen er mør. Tilsett da spinaten. Når den er myk og faller sammen strøs litt salt og pepper over. Anrett på tallerk og legg torsken oppå salaten. Ha chorizoblandingen oppå fisken.

En kan også servere hjemmelaget potetstappe til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP