fredag 11. desember 2015

Grønn curry m/ scampi

2 personer:





250-300 g rå scampi
2 ts ( ca 25g) grønn currypaste
40 g aubergin
60 g små, erter aubergin
15-20 g tynne skiver rød chili
10 g søt basilikum( thaibasilikum)
20 g (2 ts)brunt sukker el palmesukker
60 g kokosmelk
Litt salt
10 g (2 ts) østerssaus
40 g (2 ss) olje
Varm olje i ei gryte. Rør inn currypaste og la det surre på middels varme til den er godt blandet med olja. Rør hele tiden. Tilsett kokosmelka litt og litt. Rør mens det koker opp mellom hver gang det tilsettes kokosmelk. Tilsett auberginene og la de koke til de er nesten møre. Tilsett deretter scampien og kok til de er kokte. Tilsett sukker, østersaus og evt litt fiskefond el kyllingfond. Rett før servering tilsettes basilikum, chili og evt salt.

En kan bruke samme oppskrift med kylling. Da må en tilsette kyllingen før grønnsakene.







0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP