tirsdag 5. november 2013

Kveite med risotto




Til 2 personer:
1/2 purreløk
1/3 pk aspargesbønner
1 snackpaprika
4 stk sjampinjong
1 fedd hvitløk
Saften av 1/2 sitron
1 pk superbra risott m/sopp
Parmesan
300 g kveitefilèt

Varm ovnen til 180°C
Steik presset hvitløk i en gryte med 2 ss olje, medium varm. Når hvitløken er gyllen tilsettes 1 pk risotto(250 g). Kok etter anvisning på pakken. Når den er ferdig tilsett parmesan, sitronsaft og evt salt og pepper.
Ha litt olje i ei eldfast form, ha litt salt og pepper over olja. Legg kveitefilèten i med skinnsida opp. Ha på litt olje, salt og pepper. Sett inn i steikeovnen ca 12 min. Det er lett å trekke av skinnet når den er steikt.
Skjær sjampinjongene i båter og steik i olje i ei panne på middels varme. Når de er gyldne tilsettes oppskåren purre og aspargesbønner. Steik til de er litt myke og tilsett deretter oppskåren paprika og steik til de er passe myke. Tilsett risottoen.
Server risotto med kveitefilèten oppå.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP