tirsdag 29. oktober 2013

Kylling med cashewnøtter

4 porsjoner:


500 g kyllingfilet i ca 0,5 cm tykke skiver
1 egg
1 ss maismel
1 klype salt
Olje til steiking
Bland egg, mel og salt sammen og dypp kyllingskivene i røren. Steik i olje til de er gyldenbrune. Ta de opp fra woken og la de ligge på papir for å trekke vekk oljen.
1 løk i skiver
1 rød paprika i skiver
1 grønn paprika i skiver
2 store vårløk i ca 1,5 cm lange staver
3 ss soyasaus
3 ss kyllingkraft
4 ss usaltet cashewnøtter
Salt og pepper
Steik løken ca 30 min, tilsett paprikaen og la det steike ca 1-2 min, til de er myke. Tilsett kyllingbitene og la det surre i 1-2 min. Tilsett soyasaus og kyllingkraft. La det surre i ca 2 min. Tilsett vårløk og cashewnøtter. Smak til med salt og pepper. Server med ris til.

Location:Andreashagen,Sandnes,Norge

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP