fredag 25. oktober 2013

Ovnsbakt laks m/ varm fenikkelsalat

2 porsjoner:


Beregn ca 200 g laks pr pers.
Forvarm ovnen til 175°C.
Ha litt olje i en ildfast form. Strø på litt salt og pepper. Legg fiskestykkene i med skinnsiden opp. Ha på litt olje og salt. Steik i ovn ca 15 min.
250 g fenikkel i tynne båtskiver
1 eple i tynne båtskiver
1 ts fransk estragon
Salt og pepper
Bland 2 dl med kokt ris
Litt limesaft
Varm olje i ei steikepanne. Steik fenikkelbåtene ca 5 min sammen med estragonen. Tilsett eplene og steik ca 2 min. Bland inn risen el pasta el byggryn. Ha limesaft over. Legg salaten på varme tallerker. Trekk skinnet av laksen og legg fiskestykkene oppå fenikkelsalaten. Ha salt og pepper over, litt limesaft. 1 ts rømme passer godt til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP