søndag 17. november 2013

Seiform




300 g sei deles i 3x3 cm store biter og legges i en ildfast form. Hell litt olje over fisken.
1 liten fenikkel i tynne skiver
1 rød paprika i grove biter
1/2 gul løk i grove biter
Steik fenikkel, paprika og løk i litt olje ca 2 min.
Tilsett 1/2 ts spisskummin, 2 fedd finhakka hvitløk, salt og pepper.
Tøm over 1 boks hakka tomater, 1 terning fiskebuljong, 1 ts akasiehonning, 2 klyper cayennepepper. Kok opp. Og hell det over fisken. Sett i forvarma ovn, 175°C, ca 15 min.
Server med stappe til el nykokte amadinepoteter. Har brukt stappe tilsatt litt sennep, smør, melk, salt og pepper. Kokte også brokkoli til.
Server gjerne med creme fraiche tilsatt 1 fedd finhakka hvitløk, salt og pepper.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP