søndag 5. januar 2014

Kokos pannacotta m/ mango og pasjonsfruktpurè

12 porsjonsformer:


1 l kokosmelk
1 vaniljestang
Saften av1 lime
120 g sukker
7 plater gelantin
Legg gelatinplatene i kaldt vann ca 5 min
Skrap ut frøene fra vaniljestanga, kok stang og frø i noe av kokosvannet.
Er kokosmelka kald, er den ofte skilt i vann og fast masse. Massen smelter fort ved litt varme. Rør inn sukker, saften fra limen i kokosmelka. Rør ut gelatinplatene i det varme kokosvannet hvor vaniljestanga er. Fjern vaniljestanga før gelatinen tilsettes. Tilsett dette i kokosmelkblandingen. Kjøl ned og rør innimellom. Når dette begynner å tykne/stivne, helles det i porsjonsskåler. Er det ikke tykt nok, kan det skille seg, og det blir mye vann på bunnen.
Mango/ pasjonsfrukt krem:
2 mango skjæres i terninger og has i en gryte sammen med 1 dl vann. Kok litt møre. Mos med stavmikser.
5 pasjonsfrukter, press fruktkjøttet av fire gjennom en sikt og ha saften i sammen med mangoen. Den siste pasjonsfrukta bandes inn i mangoblandingen. Kok opp og tilsett 80 g sukker. Kok til det tykner litt. Kjøl ned og ha på toppen av pannacottaen før servering.
Server med ferske bringebær til

Location:Andreashagen,Sandnes,Norge

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP