onsdag 29. oktober 2014

Sitronkylling m/blomkålpurė og tomatsalsa

2 personer:
1-2 kyllingbryst, har brukt 1 og delt det i to. Har også brukt sous vide. 30 min i vakumpakket pakke i vann på 63°C.


Tomatsalsa:
100 g tomater
1 ss god olje
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
1 neve hakket persille
1 ss kapers
Skjær tomatene i biter. Bland dressing av sitronsaft, olje, salt og pepper. Tøm over tomatene. Bland lett sammen. Ha kapers over og bland. Strø persille over før servering.


Kyllingbrystet smøres inne med en blanding av
1 ss smør
Skall av en halv sitron
1 neve hakket fersk basilikum
1 fedd finhakket hvitløk
Vakumpakk det og kok sous vide. Fres litt i panna når det er ferdig.


Blomkålpurė:
1 stor potet i terninger
1 blomkål i buketter
1 ss smør
Salt og pepper
Kok blomkål og potet i vann til de er møre. Slå av vannet. Mos med stavmikser eller potetstøter. Tilsett smør og smak til med salt og pepper.



0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP