søndag 9. november 2014

Torsk i tomatsaus

4 porsjoner:


600 g skinn og beinfri torskefilet, små stykker, ca 5x5 cm
Salt og pepper
Olje
150 g bacon
1 kepaløk i ringer
1 rød paprika i staver
6 fedd hvitløk, finhakket
2 finhakka røde chili
2 hermetiske bokser med cherrytomater
2 terninger fiskebuljong
1,5 dl vann
Sorte oliven
Frisk basilikum
Evt sukker
1 sitron, saften
Salt og pepper
Ris el pasta
Bruk en vid gryte. Fres baconet. Tilsett olje løk. Stek til løken er blank. Tilsett hvitløk og chili. Tilsett deretter hermetiske tomater, vann og fiskebuljong. La det stå og putre i ca 15 min.
Kok fisken souse vide el sammen med tomatsausen. Ha salt og pepper på fisken, stikk den ned i tomatsausen og la den trekke til fisken er gjennomkokt. Ha på oliven, sitronsaft og hakket basilikum. Server med nykokt ris el pasta.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP