Sitronkylling m/blomkålpurė og tomatsalsa
2 personer:
1-2 kyllingbryst, har brukt 1 og delt det i to. Har også brukt sous vide. 30 min i vakumpakket pakke i vann på 63°C.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/14/10/29/s_424.jpg)
Tomatsalsa:
100 g tomater
1 ss god olje
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
1 neve hakket persille
1 ss kapers
Skjær tomatene i biter. Bland dressing av sitronsaft, olje, salt og pepper. Tøm over tomatene. Bland lett sammen. Ha kapers over og bland. Strø persille over før servering.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/14/10/29/s_425.jpg)
Kyllingbrystet smøres inne med en blanding av
1 ss smør
Skall av en halv sitron
1 neve hakket fersk basilikum
1 fedd finhakket hvitløk
Vakumpakk det og kok sous vide. Fres litt i panna når det er ferdig.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/14/10/29/s_426.jpg)
Blomkålpurė:
1 stor potet i terninger
1 blomkål i buketter
1 ss smør
Salt og pepper
Kok blomkål og potet i vann til de er møre. Slå av vannet. Mos med stavmikser eller potetstøter. Tilsett smør og smak til med salt og pepper.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/14/10/29/s_427.jpg)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar