søndag 16. oktober 2011

Pepperbiff m/spinat og soppstuing

6 middels store sjampignon, 2 sjarlottløk og 1 dl fløte. Fersk basilikum, salt og pepper.
Start med å dele opp sjampignon og løk. La det trekke litt i ei gryte. Tilsett fløte og la det koke inn. Tilsett krydder helt til slutt.

1 pk spinat og 3 fedd hvitløk, olje til steiking. Hakk hvitløken i små biter. Steik i olje til de er lett gylne. Tilsett spinat og steik til den har krympet inn. Ha på litt salt.

Del opp 1/3 squash og steik i olje til den er blitt blank. Ha på litt salt.

Har brukt ferdig marinert pepperbiff. Steik den i varm panne, ca 3 min på hver side.

Server med potet eller lettkokt blomkål og brokkoli.



0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP