tirsdag 15. mai 2012

Lettsalta torskefilet




Det er grilltid og mye av maten vi spiser for tiden blir grillet. Det er stort sett Oddbjørn som står for grillingen og jeg lager tilbehøret. Denne fisken er det derimot jeg som har laga til og grilla.
Ca 4 personer:
1 hel torskefilet, lettsaltet. Hvisnden ikke er saltet, kan den saltes godt ca 15 min før tilberedning.
Hell litt olje på stort ark aluminiumsfolie. Fileten skal pakkes i folie.
Legg fileten oppå folien. Hell litt olje over fisken.
1 gulerot skjæres intynne staver og legges over.
8 blad ramsløk skjæres i tynne skiver og legges over.
Pakk alminiumsfolien rundt fileten og legg den på grillen ca 200-250°C ca 25 min. Server med salat og nykokte poteter til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP