torsdag 19. desember 2013

Bakt torsk m/ blomkålpuré

2 personer:


Ca 300 g fisk
Del fisken i 2 stykker. Ha litt olje, salt og pepper i bunnen av ei ildfast form. Legg fisken i med skinnsiden opp. Ha på litt olje, salt og pepper. Steik 15-18 min i ovn på 200°C.

1 blomkål
1/2 rødløk
2 fedd hvitløk
Skjær alt i biter og kok i lettsaltet vann til de er helt myke. Tøm av vannet. Mos grønnsakene med en stavmikser el moser. Tilsett 2 ss smør, salt og pepper.
1/2 brokkoli skjæres i små buketter. Tøm kokende vann over og la det stå ca 1 min. Tøm av vannet og bland brokkolibukettene inn i blomkålpuréen. Strø over litt persille.
Det er smaker godt med litt sennep til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP