mandag 9. desember 2013

Ravioli m/ tomatsaus med kokte linser

2 personer:


Bruk 250 g fersk ravioli med oliven , tomat og ost/mozarella og ricotta. Kok som anvist på pakken.
1 banansjalottløk
1 rød paprika
3 fedd hvitløk
Dette finhakkes og has i ei middels varm gryte med olje.
Hell oppi:
1 boks hakka tomater
1 ss tomatpure
1/2 dl vann
Bland inn:
1/2 ts paprikapulver
1/2 ts oregano
1/8 ts chilipulver
1/4 ts cayennepepper
Salt og pepper
La det koke i 10 min og tilsett 1 pk kokte linser. La det bli varmt.
Kok raviolien og server med crispisalat blandet med tørket tranebær. Riv parmesan over og det smaker godt med litt creme fraiche til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP