tirsdag 3. desember 2013

Svin og soppstuing m/bakte poteter og rødbeter som er lettsyltet

Til 2 pers :



Steikeovnen kan stå på 220°C.
3 store poteter/ bakepoteter deles i like store terninger. Has i ildfast form. Ha over litt olje, salt, pepper og fersk timian. Bland sammen og sett det i ovenen ca 22 min, til potetbitene er møre.
Ca 250 g strimlet flatbiff av svin has i ei panne med middels varm olje. Stek til gyllent brunt.
1 gul løk i tynne skiver
3 store sjampinjong deles i båter
Tilsett det stekte kjøttet 1 ss smør og ha deretter i løk og sjampinjong. Stek til soppen er gyllen.
Strø over 1 ss hvetemel og bland inn. La det koke i et lite minutt. Tilsett 2 dl vann og en buljongterning. La dette koke til sausen er tykk og god.
250 g kokte rødbeter deles i små terninger. La de koke til de er gjennomvarme i ei gryte med 2 dl vann, 1 ss sukker, 3 ss eddik, 3 klyper salt og 1 ss smør.
Server med litt rucculasalat til.



- Posted using BlogPress from my iPad


0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP