torsdag 5. desember 2013

Laks med/ kremet persillesaus og tomatsalat

Til 2 personer:
Saus:
1 banansjalottløk finhakkes og stekes i olje i ei lita gryte til den er blank.
Tilsett 1 dl vann og 1/2 terning kyllingbuljong el grønnsakbuljong.
1 liten bunt persille, finrevet skall av 1/2 sitron, 1/2 pk naturell kremost.
Bland godt med stavmikser. Tilsett salt og pepper.
300 g laksefilet, deles i 4 porsjonsstykker.
Snitt et dypt snitt istykkene og brett de ut. Ha på salt og pepper. Stek i olje middels varme ca 2 min på hver side, el når du ser at hele fiskestykket har forandret farge.


Tomatsalat:
4 plommetomater deles i grove biter. Bland med litt olivenolje og 2 klyper salt.


Server med kokt fullkornsris.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP