Laks med/ kremet persillesaus og tomatsalat
Til 2 personer:
Saus:
1 banansjalottløk finhakkes og stekes i olje i ei lita gryte til den er blank.
Tilsett 1 dl vann og 1/2 terning kyllingbuljong el grønnsakbuljong.
1 liten bunt persille, finrevet skall av 1/2 sitron, 1/2 pk naturell kremost.
Bland godt med stavmikser. Tilsett salt og pepper.
300 g laksefilet, deles i 4 porsjonsstykker.
Snitt et dypt snitt istykkene og brett de ut. Ha på salt og pepper. Stek i olje middels varme ca 2 min på hver side, el når du ser at hele fiskestykket har forandret farge.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/13/12/05/s_949.jpg)
Tomatsalat:
4 plommetomater deles i grove biter. Bland med litt olivenolje og 2 klyper salt.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/13/12/05/s_950.jpg)
Server med kokt fullkornsris.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar