torsdag 15. mai 2014

Fiskesuppe med asiatisk vri




Start med å koke kraft
1 l vann
1/2 lime, saften
50 g fersk ingefær, finhakket
1 rød chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss olje (sesam)
4 ss glutenfri soyasaus
2 ss fiskesaus
2 ferske sitrongress, nederste del knuses, bankes flate
1 terning grønsakbuljong
La dette koke, trekke i ca 15 min. Sil krafta. Det er kun krafta som skal brukes. Resten kan kastes.
400 g hvit fisk kokes i lettsaltet vann ca 5 min


100 g eggnudler
1 gulerot i tynne strimler
1/2 rødløk i båter
2 vårløk i skiver
4 reddiker i tynne skiver
12 babyasparges
1/2 rød paprika i smale strimler
1/4 bunt frisk koriander, grovhakket
La nudler og grønsaker trekke i kraften til det er gjennomkokt.
Ha suppen i suppetallerker, legg fisken på toppen, øs litt kraft over og garner med koriander.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP