søndag 4. mai 2014

Melk-, gluten- og eggefri blåbærpai




150 g melke- og soyafri margarin
75 g sukker
200 g glutefritt mel el hvmel
7 ss kaldt vann
2 pk frosne blåbær a 400 g
300 g sukker
25-30 g maisenamel
Bruk kjøkkenmaskin. Bland mel og sukker, tilsett margarinen og deretter vannet. Sett deigen kaldt i min 30 min. Press 2/3 av deigen ut i ei form el kjevle den ut. Ha godt med deig oppover kantene. Ha de frosne bæra i paiskallet. Bland sukker og maisenamel, hell det over blåbæra.
Kjevle ut resten av deigen og legg den som et lokk over bæra. Jeg legger deigen nellom to bakepapir, da er det lettere å kjevle og flytte den.
Steik i forvarma ovn, 175°C ca 50-60 min.
Deigen ha lett for å smuldre og er derfor vanskelig å få fin oppå.
Server lunken med vaniljeis el vaniljesaus el krem.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP