lørdag 31. mai 2014

Grilla ørret med mangosalat og limerømme

6 personer:


2 mango i terninger
2 avocado i terninger
1 rødløk i små biter
2 rød chili finhakket, uten frø
1 pk ruccula
1 pakke fersk koriander, hakkes
24 cherrytomater i båter
1 lime, saften
6 ss olje
Salt og pepper etter smak
Bland sammen alle ingredienser. Ha på limesaft og olje helt til slutt.


Limerømme:
1 boks lettrømme
Finrevet skall av 1 lime
3 ss limesaft
Salt og pepper
1 lita ts brunt sukker
Bland alt sammen, la stå og trekke/ smaken sette seg ca 30 min.


1 kg ørret i porsjonsstykker
Ha olje, salt og sitronpepper på begge sider av ørreten
Ha ørreten på forvarma grill, ca 250°C, gjerne i aluminiumsform, ca 5 min. Fisken er bedre når den er lite stekt. Blir den for mye stekt, blir den tørr.
Server med ris til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP