tirsdag 23. desember 2014

Crazy sjokoladekake

Egg-,melk- og glutenfri sjokoladekake


400 g sukker
375 g semper finbakstmel
55 g kakao
2 ts natron
2 ts vaniljesukker
4,75 dl vann
1,5 dl nøytral olje
2 ts 7%eddik
Bland alt det tørre sammen. Rør inn olje, vann og eddik. Steik i godt smurt rund form el liten firkantet form. Steik ved 175°C i 35 min. La kaka bli kald i forma.

Glasur:
200 melkefri soft
5 dl melis
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
La smøret være mykt og rør inn melis, kakao og vaniljesukker. Når kaka er kald, smør kremen oppå og langs kantene på kaka. Pynt med evt reven melkefri sjokolade el bær.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP