Rødkål
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3xFUEK6nT2mTcyQPnKu4MWajIHw8V4xnqm4l9g7ejyc_RM5-ko3WE70WEdv4B8lY6RNNOK7SCKc0l5MFzXQc460dcrBZgWSCn2ud1M3aJgqr9E8N8vibrbTsikAHA8-wGns0EPkgFLMQ/s288/13.jpg)
1 lite rødkål i tynne skiver/strimler
2 epler i båter
1 ss smør
2 ss sukker
2 ss eddik
1 ts salt
1ss karve
Vann
Smelt smør og sukker til det er lett gyllent. Tilsett vann, eddik og salt. Legg kål og epler i gryta lagvis sammen med karve. La det småputre i 3/4-1 time.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1DfkoiV3Wwpqit_ng2wH7eIxZC3Zd9y-bjVMeim5yyj_wH6qEvRPNRJ7R4aV2LTAwTBEojNtff5-sVEyWfNFC5iP-V_lSFX9jMyEgbGguSv1TYjdEqrVB2ark0sK5_-VIy1xCFKvfp0U/s288/11.jpg)
Server rødkål til svineribbe el svinesteik
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar