onsdag 26. februar 2014

Torskegryte med curry

2 personer:


1 ss smør
2 banansjalottløk
0,5 ts currypulver
1 ss hvetemel
3,5 dl melk
1 terning fiskebuljong
2 gulerøtter
0,25 purreløk
Ca 250 g torsk el annen fisk
Sitron
Gressløk
Smelt smør i ei gryte og surr finhakka løk og curry. Tilsett mel og rør godt. Tilsett melk litt etter litt og la det koke opp mellom hver gang. Ha fiskebuljongterningen i sausen og la den løse seg opp. Skjær gulerøtter og purre i tynne skiver og ha de i sausen. Legg også fiskenstykker oppi gryta. La det koke til det er gjennomkokt, ca 5-7 min. Ha noen dråper med sitronsaft over og noen gressløkstrå over. Server gjerne med nykokte poteter til el grønsakpurè el vanlig kokte grønsaker.


0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP