søndag 2. februar 2014

Gluten- og melkefrie sjokolademuffins




8 store el 16 små muffins:
2 egg
150 g brunt sukker
150 g glutenfri lys kakemiks mel
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3 ss kakao
50 g blå soft, melkefri
1 dl havrefløte
Sjokoladeglasur;
50 g blå soft
100 g melkefri sjokolade
Visp egg og sukker godt til stiv eggedosis. Tilsett vekselvis det tørre og fløte. Ha smeltet smør i til slutt. Fordel i former, 3/4 fulle. Steik ved 225°C ca 10 min.
Glasur:
Smelt smør og sjokolade ved svak varme, gjerne i mikroovn. Rør ofte. La den bli kald før den has på muffinsene.
Det kan også være godt med evt hakka nøtter el sjokolade, evt litt chili i muffinsene.



- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP