mandag 3. februar 2014

Pasta m/ ørret i sitronsaus

2 personer;


250 g ørret el laks
2 fedd hvitløk
4 vårløk
2 ss smør
0,5 ss mel
1 dl melk
1 ss sitronsaft
0,5 sitron
1,5 dl fløte
2 ss persille
Salt og pepper, parmesan
200 g pasta
Skjær fisken i terninger. Steik den i ei gryte i litt av smøret. Ta fisken ut og smelt resten av smøret. Steik deretter finhakka hvitløk og oppskåret vårløk i ca 2 min. Rør inn melet og deretter melken. Tilsett sitronsaft, sitronskall fra 0,5 sitron og fløten. La det koke i 5 min. Tilsett fisken og fersk persille. Smak til med salt og pepper. La dette koke i ca 2 min.
Kok pastaen al dente. Server med parmesan over og en grønn salat til.


- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP