lørdag 7. juni 2014

Blekksprutpasta med scampi

Jeg var så heldig at jeg fikk en pk med blekksprutpasta fra Italia. Herlig!!
2-3 personer:


Kok pastaen i saltet vann i 8-9 min
1/2 kg rå scampi renses
3 fedd hvitløk hakkes
1 stang sellerirot, i tynne skiver
50 g sellerirot i små terninger
400 g tomater i biter
3 ss olje
1 stor neve persille
2 ss hakket fersk basilikum
1 lita ts sukker
Salt og pepper
Steik grønnsakene i olje til de er blanke. Tilsett persillen og tomatene. Når tomatene er myke, mos blandingen med stavmikser. Ha i salt og pepper etter smak. Tilsett scampien og la det koke til scampien har skiftet farge. Strø over basilikumen og rør om. Server med reven parmesan over og grønn salat. Denne retten kan også brukes til vanlig pasta.









0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP