søndag 8. juni 2014

Potetsalat inspirert fra sydligere strøk

6-8 personer:





1 kg poteter
1 gul paprika
1 bunt reddiker
3/4 purre
2 rød chili
1,5 bunt gressløk
1/2 lime, saften
1,5 ts salt
3/4 ts cayennepepper
3/4 ts sort pepper
5 ss olivenolje
1 ts eddik
1 ts brunt sukker
Vask potetene godt og kok de med skallet på. Avkjøl. Jeg bruker potetene med skallet på. Skjær poteter, paprika, reddiker og purre i tynne skiver. Finhakk chili og gressløk. Jeg bruker å klippe gressløken med ei saks. Bland alt dette i en bolle. Lag deretter dressingen og hell den over.
Bland sammen olje, saften av lime, eddik og krydder. Hell det over grønsakene og la det gjerne stå å trekke litt. Passer godt til grillmat.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP