mandag 30. juni 2014

Urtelaks

2-3 personer:


Beregn 150-200 laks pr pers. Bruk helst hel filet, porsjonsstykker går også veldig bra.
Urteblanding:
1 ss hakket koriander
2 ss hakket persille
1 ss hakket gressløk el vårløk
1 chili
2 fedd hvitløk
1,5 cm fersk ingefær
Saft og skall av 0,5 sitron
3 ss olje
1 ss sweet chili sauce, (kan sløyfes, el evt litt mer. Alt etter hvor sterk en vil ha fisken)
Salt og pepper
Evt 1-2 ss soyasaus
Hakk alt fint og bland det sammen. Smør det over fisken og la den stå i 30-60 min. Steik i ovn el på grill 10-15 min på 200°C. Fisken skal være litt rosa inni.


Her ble fisken servert med pasta og en grønn salat, vårløk, crispsalat og agurk + noen cherrytomater.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP