torsdag 5. juni 2014

Blåskjell med asiatisk vri

2-3 personer:


1 kg ferske blåskjell, vaskes og skjegget tas bort
1 liten løk, finhakkes
1 rød chili finhakkes
2 fedd hvitløk finhakkes
3 cm sitrongress, nederste på stilken, knuses og hakkes fint
3 cm fersk ingefær finhakkes
Olje og smør varmes i ei gryte
Surr de finhakkede grønsakene og urter til de er blanke
Tilsett 2 dl kokosmelk og 1 dl fløte 1 ss rød chilipaste og finrevet skall av 1 lime.
Legg blåskjellene i en aluminiumsform/ ildfast form. Tøm løk og melkeblandingen over og sett det i grillen ca 10 min på 250°C. Skjellene er ferdige når de har åpnet seg. Hell over saften av 1/2 lime og strø finhakket persille el koriander over rett før servering. Server med kokt ris og/el godt brød.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP